Administrative opgaver

Koordinator for frivilligt arbejde i Bjert IF

Ønsket er 5 frivillige.

Her er du sammen med 4 andre, hvor I sammen tjekker, at alle der har betalt almindligt kontingent med frivilligt arbejde - og at de får tildelt en opgave.

Opgaverne bliver lagt ud på hjemmesiden, her kan der vælges en opgave efter først-til-mølle-princippet.

I får opgaven for følge op på, at alle opgaver bliver besat. I finder tre datoer, hvor I samles i klubhuset og gennemgår Conventus og medlemmer. Her følges op på medlemmer og deres valg af frivillig opgave. Telefonisk kontakt med de, der mangler.

pgaven vil tage cirka samlet 10 timer

Initiativgruppe

Ønsket er 6 frivillige.

Få samlet de nye ideer, lavet handleplaner for valgte initiativer.

En arbejdsgruppe, der samler nye ideer fra medlemmer, der kan laves spørgeskemaer, for eksempel events for de unge på Stenderuph
alvøen/medlemmer. En gruppe der er med til at udvikle foreningen i en retning, så den forsat er aktiv og gerne styrkes i medlemstal og aktiviteter.

Opgaven vil kræve 6-8 timer