Velkommen til Bjert Idrætsforening

Bjert IF er en aktiv forening, hvor du kan dyrke sport og samtidig deltage aktivt i byens liv.

Her kan du spille fodbold – lige fra de første spæde spark til mesterhold og oldboys. Foreningen byder også på håndbold og badminton, hvor både børn, unge og seniorer mødes til spil med bold eller fjerbold.

Bjert kan også bryste sig af at have en af de bedste tennisbaner uden for Kolding. Som medlem af tennisklubben bestemmer du selv, hvornår du vil spille, og du har din egen nøgle.

Du kan også dyrke din gymnastik i Bjert IF, som byder på mange forskellige former for gymnastik – og igen er der plads til både små og store.

Bjert IF har også taget initiativ til Multibanen ved klubhuset - byens enestående spilleplads til alle, som vil hygge sig med en bold. Multibanen bruges aktivt som en del af fodboldtræningen, men kan bruges af alle i fritiden.

Det, som kendetegner Bjert IF, er, at byen står sammen om foreningen. Du er meget velkommen til at blive en del af dette sammenhold – enten som spiller, leder, træner eller tilskuer.

Du finder alle relevante kontaktpersoner her på hjemmesiden,

Bjert IF er medlemmernes egen, og alle har lige stor indflydelse. Det betyder også, at foreningen ikke bliver bedre, end medlemmerne vil have den.

Velkommen.