F I T N E S S Hjemmesiden er under redigering

Tilmelding kan ske fra d. 20 august kl. 18.30
  Bemærk ingen træning i skolernes ferie.

Nyhed! +60 FRISK udendørs motion hele året.

Vi mødes ved Skovriddergården Sdr. Stenderup Midtskov.
Fra torsdag d.13 september kl. 10.00-11.00

Ud fra skovriddergården, går vi samlet ud i den skønne natur, der tilbyder både strand og skov omkring os. Under gåturen indgår motionsøvelser udfra hvilke ting vi finder på vejen.
Træningen foregår i et samarbejde mellem vores 4 instruktører der alle glæder sig til at møde dig.
Så tag din nabo, ven eller ægtefælle med ud og nyd naturen og stilheden på Stenderup halvøen.
Træningen sluttes af med en kop kaffe/the til de har lyst
Kontingent 200 kr pr. person

Alle bydes velkommen til at komme og prøve nogle gange, inden I tager stilling til kontingent betaling.
Har du spørgsmål til holdet kan du rettes henvendelse til en af de 4 instruktører.

Henrik Jørgensen TLF: 61266972

Jan Rosiak TLF: 60770533
Ketti Hansen TLF: 28443600
Inger Skovenberg TLF: 40403800

Mindfulness Yoga
Yoga styrker hele kroppen. Vi arbejder hele kroppen igennem hver gang. Du opnår øget smidighed, styrke og balance. Yoga er godt for krop og sjæl. Du får en bedre kropsbevidsthed, øget velbefindende og mere energi. Vi afslutter hver gang med afspænding.
HUSK: Medbring egen måtte og fleece tæppe

Mandag  17.00-18.30  Sted: Skolens Gymnastik sal - for alle  Max plads til 20 på holdet
Første gang d. 3 september 2018 til mandag d. 27 maj 2019
Kontingent 825 kr - 1125 kr* se nederst på siden
OBS Ingen træning i uge 8

Tirsdag  12.00- 13.00 Sted: Mejeriet - + 60 yoga
Første gang d. 4 september 2018 til tirsdag d. 28 maj 2019
OBS Ingen træning i uge 8 2019.

Jeg underviser kompetent og uhøjtideligt med plads til et godt grin. Jeg har boet i Bjert i 25 år og glæder mig til at undervise dig.
Dorte Schack Henriksen Mindfulness Yoga Instruktør

Fit ved Louise & Khalid
En kombination af høj intens puls træning, og styrkelse af kroppens muskler. Stations træning med varierende øvelser kombineres med forskellige redskaber, og kroppens egen styrke. Øvelser med høj puls, der forbedre kroppens konditon og øger forbrænding. Ingen timer er ens, og du udfordres på din egen styrke og udholdenhed.
Efter de første par gange, vil holdet selv skulle stå for udspænding, så der er fokus på en hel times koncentreret træning.
Husk: Medbring egen måtte

Fit ved Khalid
Mandag kl. 19.00-20.00  Sted: Bjert Hallen
Første gang mandag d. 3 september - mandag d. 27. maj

Fit ved Louise
Onsdag kl. 18.30-19.30  Sted: Bjert Hallen
første gang onsdag d. 5 september - mandag d. 29. maj

Kontingent 1 hold                 825 kr - 1125 kr* se nederst på siden
Kontingent begge dage         995 kr - 1295 kr* se nederst på siden

Allerede medlem i Bjert Idrætsforening på andet hold begge dage
Kontingent begge hold          600 kr - 900 kr* se nederst på siden

Louise har gennem flere år trænet mange fitnesshold, og har fulgt mange fra Bjert gennem 90 Days forløb i Kolding. Hun træner selv og har hold hos CrossFit PitStop i Kolding
Louise Jensen Fitness Instruktør

Khalid har gennem de sidste par år, været afløser for Louise, han er uddannet gennem DGIs træningsforløb som Cross Gym instruktør og outdoor fitness. Han har gennem flere år selv trænet i CrossFit PitStop i Kolding.
Khalid Idmansour Fitness Instruktør

10 turs kort
Der tilbydes 10 turs kort, der kan benyttes på voksen hold i Bjert Idrætsforening Kontingent 450 kr.
10 turskortet medbringes hver gang hvor der sættes et hak i kortet.kortet, udlevers af Marianne Schjerlund tlf 52402440.
Lukkede hold som Yoga og motionsbadminton, her kan kortet ikke bruges.

Bjert Idrætsforening tilbyder 2 typer kontinget.
En billig kontingent, hvor der kan vælges et frivilligt stykke arbejde i foreningen.
Se under fanen FRIVILLIG- Fanen frivillig er under oprettelse - der vil blive tilbudt mange små opgaver
fra 2 timer- til større administrative opgaver. Vælger du denne, vil du få en særskilt mail når fanen er klar
Eller du kan betale dig fra frivilligt arbejde gennem kontingent

Hvis du som Træner/Instruktør har lyst til at starte et fitness hold op, kontakt Marianne Schjerlund 52402440