F I T N E S S

Bemærk - Alle indendørs hold I BIF er forlænget til slut Maj - derfor øget kontingent
Der åbnes for tilmelding i uge 33

4 x 3 holdet  - Kick start 2018!
Sæson onsdag d. 8 januar. - søndag d. 2 januar.
Vi starter ud onsdag d. 8 januar med en at mødes kl. 17.45
Her vejer - måler vi dig, såfremt du har lyst- ellers møder du kl. 18.30 til træning.                                                                                                                                      dette gentages til sidste træning.

Uanset form og niveau garanteres fokus på puls og høj intensivitet i træningen.                                                                                                                                    Der arbejdes med øvelser hvor det er ens eget tempo og ens egen krop der sætter begrænsingerne.                                                                                                                                          Træningen er for dig, der har lyst til at komme igang - ikke har trænet i mange år- eller                      dig der har behov for at et skub- eller dig der lige har lyst til at booste dig selv                                                                                                                                                           Så hop ud af sofaen og udfordre dig selv hele januar.

Træningstider:             Sted:  Skolens gymnastik sal
Onsdag kl. 18.30-19.30
Fredag  kl. 17.00-18.00
Søndag kl. 10.00-11.00

Kontingent 250 kr. (4 ugers holdet) tilmelding før er nødvendigt - maks 20 pladser.

Mindfulness Yoga
Sæson: Mandag d.3 September - Mandag d.28 Maj (Ingen træning i skolens ferier)

Yoga styrker hele kroppen. Vi arbejder hele kroppen igennem hver gang. Du opnår øget smidighed, styrke og balance. Yoga er godt for krop og sjæl. Du får en bedre kropsbevidsthed, øget velbefindende og mere energi. Vi afslutter hver gang med afspænding.
HUSK: Medbring egen måtte og fleece tæppe

OBS! - YOGA HOLD KUN FOR MÆND - ændret til begge køn

Tirsdag  12.00-13.00  Sted: Mejeriet
Mandag  17.00-18.30  Sted: Skolens Gymnastik sal - for alle
Mandag  19.00- 20.30 Sted: Skolens Gymnastik sal - for alle

Jeg underviser kompetent og uhøjtideligt med plads til et godt grin. Jeg har boet i Bjert i 25 år og glæder mig til at undervise dig.
Dorte Schack Henriksen Mindfulness Yoga Instruktør

Fit ved Louise
Sæson: Onsdag d. 6 september - 30 Maj (Ingen træning i skolens ferier)

En kombination af høj intens puls træning, og styrkelse af kroppens muskler. Stations træning med varierende øvelser kombineres med forskellige redskaber, og kroppens egen styrke. Øvelser med høj puls, der forbedre kroppens konditon og øger forbrænding. Ingen timer er ens, og du udfordres på din egen styrke og udholdenhed.
Efter de første par gange, vil holdet selv skulle stå for udspænding, så der er fokus på en hel times koncentreret træning.
Husk: Medbring egen måtte

Onsdag kl. 18.30-19.30  Sted: Skolens Gymnastik sal

Louise har gennem flere år trænet mange fitnesshold, og har fulgt mange fra Bjert gennem 90 Days forløb i Kolding. Hun træner selv og har hold hos CrossFit PitStop i Kolding
Louise Jensen Fitness Instruktør

CrossGYM
Sæson: Torsdag d. 7 september - Torsdag d. 31 Maj (Ingen træning i skolen ferier)

Træning af hele kroppen med fokus på funktionel træning, der tilgodeser kropsstammen og koordinationsøvelser samtidigt foregår hele træningen med høj puls og intensitet. Den enkelte udfordres uanset træningstilstand. Så alle mærker effekterne af variation og træningsstimuli.
Efter de første par gange, vil holdet selv skulle stå for udspænding, så der er fokus på en hel times træning.
Husk: Medbring egen måtte

Torsdag  kl. 17.00-18.00  Sted: Skolens Gymnastik sal
Khalid Idmansour og Marianne Schjerlund - CrossGYM Instruktører

Outdoor Fitness - træning i det fri
Sæson 3 august - 28 September
Her bruger vi som udgangspunkt de redskaber vi finder ude i naturen, bænke, borde, legeplads, trapper m.m.
Der er fokus på at hele kroppen trænes, både med henblik på styrke og kondition.
Vi er ude i naturen og bruger de ting der er til rådighed efterhånden, som vi bevæger os frem.
Marianne Schjerlund Outdoor Instruktør

Alle de tilbudte træningsformer udfordre den enkelte, uanset træningstilstand og tilbyder alle stort udbytte, uanset om det handler om kropstoning, fedtforbrænding, udholdenhed, øget balance og koordination eller forbedring af egne præstationer.

Idræt om dagen Nyt!
Torsdag fra kl. 9.30-11.30  start dato d. 24 aug- 21 dec.
Her tilbydes badminton, Skumtennis, Volley ball og floorball i Bjert Hallen
I cafeteriet er der mulighed for at spille kort, det kan være bridge, west eller andre spil.
Skal vi sammen have en Yoga time, CrossGym eller andensjov bevægelse arrangerer vi det i
fællesskab.
Kontingent 300 kr. deltager.

Hvis du som Træner/Instruktør har lyst til at starte et fitness hold op, kontakt Marianne Schjerlund 52402440