Et medlemskab – 2 slags kontingenter

Mulighed 1
Her betaler du det nedsatte kontingent, hvorefter du vælger en frivillig opgave. Denne opgave vil du modtage en mail om, så snart al planlægning for året er på plads. Tilmelding sker via Conventus nederst på denne side. Bemærk at det naturligvis ikke koster noget at tilmelde sig en frivillig opgave.

Mulighed 2
Her betaler du dig fra den frivillige opgave i foreningen. Her skal du vælge den kontingentet for den pågældende aktivitet med det højeste kontingent.

BEMÆRK! Ingen af de to ovenstående muligheder fritager forældre eller medlemmer i at skulle hjælpe et hold med en træning, dommertjans, kørsel, tøjvask eller en eventuelt frugtordning på eget hold.
Valg af frivillig opgave
Bjert Idrætsforening - Engløkke 2 - 6091 Bjert - Telefon 30319741 - CVR 29 85 66 80