Et medlemskab – 2 slags kontingenter
I Bjert Idrætsforenings står der i §4: 
Kontingentbetaling fremad vil indebære valg af arbejdsopgaver uanset hvilken sportsgren i klubben. Når vi fremad skal betale via betalingssystemet, vil et dokument med arbejdsopgaver komme frem på skærmen. Her skal der sættes minimum et kryds pr sportsgren, der tilmeldes til.
 
Dette kan vores hjemmesiden desværre ikke håndtere (sammenholdt med den kendsgerning at mange ikke reagerer på vores henvendelser vedrørende frivillige opgaver). Derfor er der truffet beslutning om, at vedtægt §4 fremad bør håndhæves sammen med muligheden for at betale sig fra frivilligt arbejde. Derfor er der 2 muligheder:

Mulighed 1
Her betaler du det almindelige kontingent, hvorefter du vælger en frivillig opgave. Disse opgaver vil du modtage en mail om, så snart al planlægning for året er på plads. Tilmelding sker under online/betaling – uden betalingsmodulet.

Mulighed 2
Her betaler du dig fra den frivillige opgave i foreningen, således at foreningen kan betale sig fra den opgave hos andre. Her vælges den dyrere kontingent, der er oprettet til hvert hold.

 
NB.
Dette fritager ikke forældre eller medlemmer i at skulle hjælpe et hold med en træning, dommertjans, kørsel, tøjvask eller en eventuelt frugtordning på eget hold. På fodboldhold op til en vis årgang dømmes hjemmekampe af forældre.

 
Til venstre her på siden finder du nogle punkter, hvor du ved at klikke på dem vil få en mere udførlig beskrivelse af de forskellige opgaver, som Bjert Idrætsforening lige nu mangler hjælp til. Du tilmelder dig via online/betalingsmodulet – der vil ikke forekomme nogen betaling, blot en registrering af din tilmelding.
Bjert Idrætsforening - Engløkke 2 - 6091 Bjert - Telefon 20282879 - CVR 29 85 66 80