Værestedet

Værestedet er et fritidstilbud til børn og unge fra 4. til 7. klasse. Målet er at give børn og unge et tilbud om aktiviteter og samvær efter skoletid.

Værestedet har typisk 60-70 brugere. Fremmødet er frivilligt, men cirka halvdelen kommer dagligt.

Værestedet ligger i Mejeriet på Vesterløkke 19B i Sdr. Bjert.

Aktiviteter
Værestedet tilbyder mange forskellige aktiviteter i værkstedet – lige fra kreative sysler og håndværk til bordtennis, pool, airhockey og computer- og brætspil. Du kan også bare hygge dig og slappe af med dine venner.

Ved jule- og påsketid er der mange, som laver pynt og gaver.

Der er en fast medarbejder tilknyttet Værestedet og 1-2 medarbejdere, som arbejder et par timer i løbet af ugen – typisk studerende.

Åbningstider
Værestedets åbningstider er mandag til torsdag fra 14.00 til 17.15 fredag fra 14.00 til 16.00.
Der er lukket i skolernes ferier.

Du få en indmeldelses seddel i Værestedet.

Der er to halvårs betalingsmodeller:
Vælg to valgfrie dage om ugen. Denne model koster halvårlig 1.842,00 kr. august/januar.
Vælg alle ugens fem hverdage. Denne model koster halvårlig  2.530,00 kr. august/januar

Som ung i 6 & 7 klasse tilbydes 10 turs kort på 250 kr.
Til klassetrin 6 & 7 klasse tilbydes særskilte arrangementer

Prisen er inklusiv materialer og en eftermiddagssnack. Typisk bliver der serveret boller eller lignende hver eftermiddag

Værestedet opkræver betaling i henholdsvis august og januar.

Udmeldelse
Som medlem kan du opsige et medlemskab hver halve år. det skal ske inden den. d. 30 juni og d. 31.12.
Ellers vil du få en automatisk betalingspåmindelse fra Værestedet.

Drift og organisering
Værestedet modtager driftstilskud fra Kolding Kommune på linje med fritidsklubber. Organisatorisk er Værestedet en afdeling af Bjert Idrætsforening.

Værestedet Mejeriet har en aktiv bestyrelse, som består af forældrerepræsentanter og en repræsentant fra Bjert Idrætsforening. Bestyrelsen løser forskellige opgaver og er ansvarlig for regnskabet. Lokalerne ejes og vedligeholdes af Bjert Hallen.

Vil du vide mere om Værestedet?
Så kontakt Værestedets daglige leder Christel Bierrings på telefon 42640658

Alle er velkomne til at kigge forbi og få en rundvisning i Værestedet.

Værestedet
Mejeriet, Vesterløkke 19B