Værestedet
Et fritidstilbud til børn og unge fra 4. til 7. klasse
1400x459_bjertif_vaerestedet_01
For dig i 4. til 7. klasse

Værestedet er et fritidstilbud til børn og unge fra 4. til 7. klasse. Målet er at give børn og unge et tilbud om aktiviteter og samvær efter skoletid.

Værestedet har typisk 60-70 brugere, og fremmøde er frivilligt – men omkring halvdelen kommer dagligt.

Alle er velkomne til at kigge forbi og få en rundvisning i Værestedet. Du er også velkommen til at kontakte den daglige leder, Christel Bierrings på telefon 42640658 / 40382821, hvis du har fået lyst til at høre mere.

Aktiviteter

Værestedet tilbyder mange forskellige aktiviteter i værkstedet – lige fra kreative sysler og håndværk til bordtennis, pool, airhockey og computer- og brætspil. Du kan også bare hygge dig og slappe af med dine venner. Ved jule- og påsketid er der mange, som laver pynt og gaver.

Der er en fast medarbejder tilknyttet Værestedet og 1-2 medarbejdere, som arbejder et par timer i løbet af ugen – typisk studerende.

Mandag: 13.00 - 17.00

Tirsdag: 13.00 - 17.00

Onsdag: 13.00 - 17.00

Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag:  13.00 - 16.00

Der er lukket i skolernes ferier.

Bliv medlem

Indmelding i Værestedet foregår via MobilePay på 342826. HUSK at anføre barnets navn og klasse.

Der er to halvårs betalingsmodeller:

Vælg to valgfrie dage om ugen.

Denne model koster halvårlig 2.688,00 kr. august/januar.

Vælg alle ugens fem hverdage.

Denne model koster halvårlig  3.380,00 kr. august/januar

Som ung i 6. og 7. klasse tilbydes 10-turskort på 250 kr.

Prisen er inklusiv forplejning, materialer og arrangementer. Typisk bliver der serveret boller eller lignende hver eftermiddag.
Værestedet opkræver betaling i henholdsvis august og januar.

Udmeldelse

Som medlem kan du opsige et medlemskab hver halve år. Det skal ske inden 30. juni 31. december. Ellers vil du få en automatisk betalingspåmindelse fra Værestedet.

Drift og organisering

Værestedet modtager driftstilskud fra Kolding Kommune på linje med fritidsklubber. Organisatorisk er Værestedet en afdeling af Bjert Idrætsforening.

Værestedet Mejeriet har en aktiv bestyrelse, som består af forældrerepræsentanter og en repræsentant fra Bjert Idrætsforening. Bestyrelsen løser forskellige opgaver og er ansvarlig for regnskabet. Lokalerne ejes og vedligeholdes af Bjert Hallen.

Her holder Værestedet til